Sote de pipote de pasare

de ela in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 10377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pipote,
  • 5-6cepe,
  • 2linguri faina,
  • 300gr bulion,
  • 100ml vin rosu,
  • 1morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote de pasare:

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se completeaza cu apa si se fierbe 40min,pana pipotele devin moi.Cand sosul a inceput sa scada,se pune vinul,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se adauga patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

21.01.2010, 20:52

ce treaba are MAMA SI COPILUL cu mancarea mea?

Teo 1

21.01.2010, 23:08

verificat si de mine ,Mihaela!

ela 1

22.01.2010, 09:45

deci Mihaela tu plangi mai tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu piept de pui