Soté de ficat

de Ancutsa in Ficat, 19 Iul 2016 | 5063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de porc;
  • Ulei pentru prajit;
  • 4 linguri cu bulion;
  • Sare si piper macinat dupa gust;
  • Cateva boabe de piper;
  • Cateva foi de dafin;
  • 1 morcov.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soté de ficat:

Se spala si se feliaza ficatul de porc, cam de doua degete grosime. Se prajeste in uleiul incins si se intoarce tot timpul pe ambele parti cat se prajeste. Se adauga sare si piper macinat dupa gust, apoi morcovul taiat in rondele subtiri, nu groase.

Se adauga o cana cu apa, atat cat sa-l acopere, se adauga si foile de dafin si cateva boabe de piper. Se fierbe cam 10 minute, apoi se prepara sosul. Intr-o cescuta se pun 4 linguri de bulion care se desfac in putina apa, amestecand bine. Se adauga peste ficat si se mai lasa la fiert 5 minute, pana incepe sa scada un pic. Se formeaza un sos gros.

Se serveste cu garnitura de piure.

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/03/sote-de-ficat.html

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Soté de ficat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

Ancutsa 1

23.07.2016, 11:39

Va multumesc mult, ma bucur ca v-a placut!

VanessaAli 1

02.08.2016, 17:39

O bunatate!

Ancutsa 1

02.08.2016, 19:31

Multumesc!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu cimbru si nucsoara