Frigarui cu ficat de pasare

de lia maria in Ficat, 11 Mar 2010 | 4751 vizualizari

 

Sunt deliciose, atat calde cat si reci. Eu le-am servit alaturi de spanac.
Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pasare
  • 2 cepe rosii, medii
  • 3 linguri faina de grau
  • 1 lingurita piper alb (se poate si negru)
  • 200 g slaninuta sarata si neafumata
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • 200 ml lapte rece
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu ficat de pasare:

Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute subtiri, apoi in bucati de marimea petalelor de ceapa.
Scoatem ficatul pe un servet de hartie, dupa care dam bucatile prin faina cu piper, luam batul de frigarue si punem ceapa, ficat si slaninuta in straturi, pana le terminam.
Punem la incins o tigaie de gril, unsa putin si si rumenim frigaruile rotindule, pe toate partile (se pot praji la fel si afara pe gratar).

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Anastasia 1

15.03.2010, 23:10

lia maria 1

18.03.2010, 17:31

Bine v-am gasit
Va multumesc tuturor.

eclerash 1

23.04.2010, 23:25

wow!esti geniala!o adevarata onoare pentru mine ca mi-ai solicitat prietenia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui