Descoperă deliciul unui sos Gorgonzola fin și cremos, perfect pentru a învălui pastele proaspete sau pentru a îmbogăți gustul unei fripturi suculente. Cu o combinație de brânză Gorgonzola, smântână și ierburi aromate, acest sos adaugă o notă bogată și complexă oricărei mese. Savurează bucatele tale preferate cu acest sos delicios, care va încânta cu siguranță papilele gustative și va aduce un plus de rafinament farfuriilor tale.
Pentru Sos Gorgonzola - Rețeta ușor de preparat pentru un deliciu cremos și aromat ai nevoie de următoarele ingrediente: gorgonzola, smântână, unt, vin alb.
Cum se prepara Sos Gorgonzola - Reteta usor de preparat pentru un deliciu cremos si aromat
La foc mic se topeste untul.
Peste untul topit se adauga branza gorgonzola si se lasa pana se topeste, amestecand din cand in cand (pentru a nu se prinde).
Dupa ce branza s-a topit, se adauga smantana treptat.
Dupa ce am incorporat smantana cu restul compozitiei, se adauga vinul si se amesteca bine.
Se adauga sare si piper dupa gust, iar apoi luam dupa foc.
Eu am servit alaturi de Pui marinat la cuptor si un pahar cu vin alb sec.
Poti servi acest sos cu un Gyros de pui sau cu un Piept de pui la gratar si o salata mixta.
Pofta buna!