Sos de smantana cu marar

de ela in Sosuri, 19 Mai 2012 | 23051 vizualizari

 

atat de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1lingura de unt
  • 2linguri faina
  • 200ml lapte
  • 4linguri smantana
  • 3linguri marar tocat
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • vegeta
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de smantana cu marar:

Topim untul intr-o tigaie,adaugam faina in ploaie si amestecam repede cu un tel.Stingem rantasul cu lapte,amestecand mereu.Lasam cateva minute,apoi adaugam smantana,mararul tocat cat mai fin,sare,piper,vegeta si zeama de lamaie dupa gust,depinde cat de acrisor vrem sa fie.Lasam la foc mic vreo 10minute,amestecand mereu.

Noi am servit cu gratar si cartofi natur.

TIPS-URI

1

PREGATIM SOSUL LA FOC MIC.LA FOC MARE,SMANTANA SE TAIE.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de smantana cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (27)

ela 1

01.06.2012, 00:48

Dorine,nu te lasi

babi5 1

01.10.2013, 13:29

ela 1

01.10.2013, 17:30

babi tu imi scormonesti mereu in retete

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de smantana