Sos de mustar

de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 23111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 -3 lingurite mustar frantuzesc
  • 50ml vin alb
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.

Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.

Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.

Se serveste cu carne de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]