Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 21723 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: sos de mustar, retete Pt. carne
Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.
Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.
Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.
Se serveste cu carne de porc.
de Constelatialeu 9
de katty 7
de Brindusa 1
de Oana 9
Catalina L 1
Bya Ralu 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Panacris 9
la 09:47
ieri la 09:29
pe 20.01 la 17:57
pe 20.01 la 10:12
pe 18.01 la 21:25
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
de laura_n 7
6 voturi
5 voturi
Panacris
lili2010 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
lorykely 1
Clarisa 1
Panacris 9
2236 puncte
Valclaudia 9
316 puncte
vasimur 4
247 puncte
Rocsi 9
238 puncte
RODIMUR 8
176 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!