Sos Besciamella

de brunetica in Sosuri, 20 Oct 2011 | 11558 vizualizari

 

un sos simplu de facut , se utilizeaza la paste , la lasagne.

 

INGREDIENTE

  • 100 g.faina , 
  • 100 g. unt ,
  • 1 litru lapte ,
  • sare , 
  • nucsoara rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Besciamella:

 Intr-o oala topim untul, adaugam faina si lasam cateva minunte amestecand continuu, pentru a evita cocoloasele. Dupa ce ati obtinut o crema spre culoarea nucsoarei adaugati laptele caldut, amestecand cu telul. Lasati oala la foc mic pina incepe a fierbe, adaugati sare si un pic de nucsoara rasa.

Amestecati si acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba sosul de besciamella la foc mic pentru 15 minunte amestecand din cand in cand.

Pofta buna !!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Besciamella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

20.10.2011, 20:47

bun

LUK 1

21.10.2011, 08:15

exact

brunetica 1

04.11.2011, 16:46

multumesc fetelor si va trimit cate un pupic la fiecare rocsi , alinutzica , miuta , sufletista , luk

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]