Somon si couscous

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 5346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file somon cu piele, fara oase
  • 75 grame couscous
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1 dovlecel mic, taiat batoane
  • 70 grame sugar snaps (mazare pastai)
  • 1 chili, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • o mana patrunjel proaspat tocat
  • sare/piper/ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon si couscous:

Se hidrateaza couscousul in apa fierbinte pentru 3 minute. 

Se presara sare si piper pe bucata de somon si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la prajit intr-o tigaie fierbinte, cu partea cu piele in jos. Dupa cateva minute se intorace si se adauga dovlecelul, chili si sugar snaps de jur imprejur si se lasa la prajit 2 minute. 

Se amesteca rosiile cu couscousul, sucul de lamaie, putin ulei de masline, sare, piper si patrunjelul. 

Se scoate somonul pe o farfurie, iar in tigaie se adauga mixul de couscous. Se amesteca bine, se adauga somonul inapoi in tigaie, se acopera, se da focul la mare si se lasa 1 minut. 

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si couscous" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peste cu legume la gratar reteta sanatoasa si delicioasa