Panettone umplut cu inghetata

de mihaelar63 in Jamie Oliver, 4 Ian 2015 | 5012 vizualizari

 

Traditional in aceasta perioada primim in dar panettone .Mereu imi placea sa-l umplu cu ceva crema nu simplu . Anul acesta am fost scoasa din incurcatura de Jamie Oliver cu aceasta idee simpla .

 

INGREDIENTE

  • 1 panettone
  • 1.5 l inghetata [ cu vanilie si cherry ]
  • 200 gr stafide sultanine
  • 100 ml rom
  • 1 tub frisca [ pe baza de lapte ]
  • cirese confiate
  • fulgi migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panettone umplut cu inghetata:

  1. Se tapeteaza o forma de tort cu folie alimentara si cu felii de panettone .
  2. Se stropeste blatul cu rom .
  3. Se umple cu inghetata preferata amestecata cu fructe confiate .
  4. Se pune la sfarsit ,, capac'' cu o felie de panettone .
  5. Se pune la congelator pana in momentul servirii .
  6. Decorati cu frisca , fructe confiate si fulgi de migdale .

TIPS-URI

1

Jamie Oliver spune ca acest desert poate fi preparat si cu doua saptamani inainte de servire .

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone umplut cu inghetata" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert Panettone de casa