Pestele asta l-am "confectionat" cand Gaby a fost in vizita la mine,(cred ca era prin noiembrie)deci nu cereti penrtu ca este expirat si oricum de la Gaby nu vezi nimic:))
Curatam pestele,il spalam si apoi il lasam la scurs.Stropim pestele cu zeama de lamaie si apoi il condimentam cu sare .Facem un amestec din mustar, ulei de masline,cimbru,rosmarin si piper macinat cu care ungem din belsug pestele.Asezam pestele intr-un vas impreuna cu gogosarii taiati jumatati in care punem cartofii taiati ca pentru prajit.Condimentam legumele cu sare ,piper si rosmarin.Taiem lamaia si o punem si pe ea in vas.
Turnam vinul si un pahar cu apa dupa care acoperim vasul cu o folie de aluminiu si dam la cuptor unde tinem circa o ora dupa care indepartam cu grija folia, srtopim pestele cu sosul din vas si mai tinem la cuptor pana cand totul este bine facut iar pestele frumos rumenit.
Asezonam cu marar verde si servim cald alaturi de un minunat sos de smantana,mascarpone si capere.