Soia cu sos de usturoi si patrunjel

de alina8 in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 4622 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr soia cubulețe
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 căpățână de usturoi
  • 150 ml de lapte de soia
  • 4 linguri de făină
  • 1 ceapă
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu sos de usturoi si patrunjel:

Se fierb cubuletele de soia aproximativ 15 min ( sau cat timp este recomandat pe ambalaj), dupa care se scurge apa si se aseaza pe un servetel absorbant.

Intre timp, se prepara un sos dintr-o capatana de usturoi taiat bucatele sau ras, 1 legatura de patrunjel tocat, 150 ml de lapte de soia si 4 linguri de faina. Trebuie sa se obtinem un sos lichid in care se adauga condimente dupa gust. 

Se caleste foarte putin ceapa intr-o tigaie, apoi se adauga soia. Se lasa sa se rumeneasca pana devine maronie iar apoi se opreste focul si se adauga sosul. Acesta nu va ramane lichid, ci va lega compozitia. 

Noi am servit preparatul cu legume inabusite si a fost foarte bun !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu sos de usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de cartofi de post