Socata reteta bunicii ( fara drojdie)

de Ina in Bauturi, 18 Mai 2012 | 101758 vizualizari

COMENTARII (53)

Geanina87 1

19.05.2012, 09:12

Am de gand sa fac si eu,asa incat...FAVORITE

Lau 1

19.05.2012, 09:43

imi place foarte mult

iry-gabriela 1

19.05.2012, 12:27

o bautura racoritoare sanatoasa

mena29 1

19.05.2012, 14:18

Saptamana viitoare se incalzeste afara asa ca e numai buna!

DIANA B 1

19.05.2012, 16:33

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm , n-am mai gustat asa ceva de peste 45 de ani , era extrem de bun , dar tot il simteam in creieras

Panacris 1

19.05.2012, 18:39

Super buna. Am ratat anul asta socul!

Panacris 1

19.05.2012, 18:40

Fetelor, am pus eu odata drojdie in socata mai multa decat trebuia, chipurile, sa se faca mai repede, si am compromis toata socata! De atunci m/am invatat minte, si prepar reteta clasica!

aziz 1

19.05.2012, 18:58

cristina si a iesit ,,shocata ,, buna tare faceam si noi acasa si-o tineam in beci la rece ...

RuxyRux 1

19.05.2012, 22:32

E plin de soc la piata...Si pe strada am vazut...

Rocsi 1

19.05.2012, 23:12

Ce faina reteta si ce imi place..in copilarie facea mama forte des socata,chiar si la sarbatori

mihaelar63 1

19.05.2012, 23:32

Si eu vreau
Eu nu am prea facut de ani buni , dar am gustat si am observat ca-mi place .Este un adevarat elixir , ajuta la eliminarea toxinelor din corp .

Lili_flori 1

20.05.2012, 05:06

cat timp tine la frigider? trebuie consumata repede sau tine o saptamana,doua? sa-m au seama ce cantitate sa fac o data.
multumesc.

Sidy 1

20.05.2012, 07:48

Delicioasa socata asta

Ina 1

20.05.2012, 08:08

Lili, indicat este sa faci doar o portie, adica cca 10 litri. La frigider tine si o saptamana, mai mult nu stiu, pentru ca eu atat am pastrat-o pana s-a baut toata.

Ina 1

20.05.2012, 08:09

Multumesc mult de aprecieri Chiar e o bautura racoritoare deosebit de buna!

adry88 1

13.05.2013, 16:37

super buna pe caldura asta

RuxyRux 1

13.05.2013, 16:47

O adoooor!

marianascarlat 1

13.05.2013, 19:12

Daca mai gasesc soc la piata o sa fac si eu.

babi5 1

13.05.2013, 22:10

buna ,racoroasa si sanatoasa

silvi0ara 1

19.05.2013, 13:51

Minunata.Tocmai am primit si eu flori de soc.O sa incerc reteta ta,imi place mult ca nu are drojdie.

Ina 1

19.05.2013, 14:15

silvi0ara, garantez ca o sa-ti placa!
Am vazut la cineva cu drojdie si-ti spun sincer ca aproape a bubuit sticla, cand am desfacut-o si n-am avut nici curaj sa gust, ca era tare tulbure

Panacris 1

19.05.2013, 18:07

ralu_ca 1

19.05.2013, 19:19

Constelatialeu 1

20.05.2013, 15:38

Si eu am facut si tot dau roata pe langa borcan,sa se faca ,ca-mi este pofta..

T I M E A 1

20.05.2013, 20:14

Eu nu am auzit in viata mea de socata cu drojdie . Iar ma minunez )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii