Socata reteta bunicii

de MIUTA in Bauturi, 2 Iun 2011 | 28527 vizualizari

 

 Socata reteta bunicii

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 4,5 litri de apa
  • 6 flori mari de soc
  • 2 lamai mari
  • 400 g zahar tos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Eu am folosit o sticla pet de 5 litri cu apa plata.Am golit cca 500ml apa si am pus inauntru zaharul,florile de soc spalate foarte bine si sucul de la doua lamai.

Am taiat coaja de la o lamaie feli si am pus-o in sticla.

A doua zi se scoate cu ajutorul unei furculite.Se inteapa bucatica de coaja de lamaie si se scoate afara.Se scot sa nu devina socata amaruie.

Se lasa cca 3 zile sa stea la soare.O data pe zi se amesteca.

Cand e gata se strecoara prin tifon dublu,se pune in sticle si se pastreaza la rece.

Eu nu folosesc drojdie pentru sucul de socata.

Folosesc drojdie cand fac vin de soc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MIUTA 1

03.06.2011, 17:46

Multumesc frumos tuturor

LUK 1

03.06.2011, 19:27

inca n-am facut anul asta socata asa ca beau de la tine

RuxyRux 1

03.06.2011, 21:50

Grozavaaaa si eu am frigiderul plin ochi de bautura asta delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata, din flori uscate