Snitele umplute la cuptor

de Oana in Pui, 9 Mar 2010 | 34012 vizualizari

 

Foarte apreciate de copii, se pregatesc rapid si sunt delicioase!

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • cateva felii de bacon
  • cascaval
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri lapte
  • pesmet
  • sare
  • piper alb
  • boia dulce
  • marar uscat
  • 40 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute la cuptor:

Pieptul de pui se taie ca pentru snitele, se bate bine cu ciocanul. Bucatile trebuie sa fie mai maricele. Baconul se taie felii, si se pregatesc si cateva betisoare de cascaval. Pe jumatate din felia de pui se pune bacon si cascaval, apoi se pliaza deasupra cealalta jumatate de pui. Nu e nevoie sa se prinda cu scobitori. Daca vreti le puteti rula, dar se patrund mult mai bine asa, ca un buzunar.

Ouale se bat bine, se adauga sare, piper, boia si marar, faina si laptele. Se obtine o compozitie omogena, mai groasa putin ca cea de clatite. Se adauga 3-4 linguri de cascaval ras pe razatoarea mare. Pesmetul se pune separat pe o farfurie.

Snitelele umplute se trec cu grija prin amestecul de ou si cascaval, pe ambele parti, apoi prin pesmet. Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Printre snitele se pun felii subtiri de unt. Se pune tava la cuptor, la foc mediu, pe gratarul din mijloc. Dupa 10 minute se intorc snitele pe partea cealalta, cu o paleta, sa nu se rupa! Trebuie sa fie rumenite frumos cand le intoarceti. Apoi se mai las inca 10 minute, pana se rumenesc si pe partea cealalta.

Noi le-am mancat cu o salata aisberg, cu ardei gras rosu, marar si seminte de floarea soarelui. Cata a avut si o portie zdravana de cartofi prajiti :)))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

dakris 1

18.05.2012, 15:22

superrr! asadar, cordon bleu pot face si la cuptor!

Oana 1

20.05.2012, 17:21

Sunt asemanatoare cu cordon bleu, acelea sunt rulate, insa ce am facut eu sunt doua snitele batute bine si asezate unul peste altul, cu umplutura la mijloc. Absolut delicioase, ma bucur ca va plac!

reisnaor_2006 1

12.02.2015, 12:13

o bunatate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciocănele de pui cu legume la cuptor