,,En papillote,, înseamnă gătit în hârtie de copt. Eu am ales varianta de pui cu dovlecei, dar sunt o mulţime de combinaţii pe care le puteţi face.
Se taie pieptul în doi lobi. Se ung cu unt şi se presară cu condimente.
Dovlecelul se spală, se şterge şi se taie felii. Se pudrează cu sare şi piper.
Carnea se frige în tigaia grill, câte 5 minute pe fiecare parte.
Se taie două foi mai mari de hârtie de copt. Fiecare se unge cu puţin ulei, se aşază felii de dovlecei condimentate,usturoi, câte o bucată de pui fript, usturoi tocat şi piper boabe.
Se strânge bine hârtia la capete, ca să se formeze un pacheţel care să ţină în interior aburul, şi se pun într-o tavă.
Se dau la cuptor la 200 grade C cu ventilaţie, pentru 20-25 de minute.
Se desfac cu grijă şi se servesc direct de pe hârtie.
Se presară cu mărar proaspăt şi extra-condimente dacă mai e nevoie.
Poftă bună!