Am fost cucerita de gustul acestor snitele + mujdeiul. Pentru ca nu am avut oregano, am pus alte condimente. Gustul a fost demential! Multumesc Merisor pentru minunata reteta. :-*
Se spala carnea. Se portioneaza in felii subtiri. Se presara sare.
Rosia se descojeste. Se da prin robot.
Se curata usturoiul. Se piseaza si se amesteca cu sare, piper, ghimbir, ienibahar, ulei si cu rosia.
Se bat ouale, se presara putina sare si 3/4 din faina si se amesteca bine. Se subtiaza cu lapte.
Restul de faina il punem pe un platou.
Trecem feliile de snitel prin amestecul cu usturoi, prin faina, apoi prin ou si le asezam in ulei incins in tigaie.
Se prajesc pe ambele parti.
Se aseaza pe un servet de bucatarie pentru a absorbi excesul de ulei.
Amestecul de usturoi ce ramane se va folosi la servire ca mujdei.
Pofta buna!
1
Se poate servi cald sau rece, acasa sau la pachet.