Pui cu sos de smantana in vas yena

de Rocsi in Pui, 16 Oct 2010 | 13032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 1 lingura unt
  • 6-7 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • 4-5 linguri apa
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana in vas yena:

Pieptul de pui se taie fasii. Se spala si se lasa la scurs pe un tocator. Se condimenteaza cu piper, vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 minute.

Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Apoi adaugam si smantana si 4-5 linguri de apa. Condimentam cu putina sare si piper. Lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic.

Intr-un vas yena asezam fasiile de pui. Peste ele turnam sosul fiebinte si dam la cuptor 40-50 de minute.

Cand e gata il scoatem, il asezam pe farfurie si deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana in vas yena" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui, cu legume la gratar