Fasole cu carnati si spanac

de Satisfyyourcravings in Porc, 24 Noi 2016 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati grosi, proaspeti
  • 2 cani de supa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura ulei
  • 400 grame fasole alba conservata
  • 2 rosii medii
  • 150 grame spanac proaspat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati si spanac:

Se prajesc carnatii intr-o tigaie, la foc mediu 8-9 minute, pana devin aurii. Se transfera pe o parfurie si se taie felii.

Intr-o oala, se incalzeste supa si se adauga usturoiul pisat. Se aduce la punctul de fierbere, se adauga oregano, uleiul, rosiile tocate si fasolea si se lasa 10 minute. In ultimle 2 minute, se adauga spanacul spalat. 

La final, se adauga sare, piper si feliile de carnat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati