Snitele din piept de pui cu salata de sfecla rosie

de bahna_violeta in Pui, 11 Dec 2012 | 5336 vizualizari

 

Ador salata de sfecla rosie,e o salata delicioasa si sanatoasa deoarece sfecla este foarte bogata in vitamine si la noi la romani nu lipseste de pe masa de Craciun.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina de grau
  • pesmet
  • o sfecla rosie
  • otet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu salata de sfecla rosie:

Portionam pieptul de pui in felii pe care le dam pe rand prin faina, ou si pesmet. Lle condimentam cu sare si piper si le prajim in tigaie, apoi le punem pe un prosop de bucatarie.

Punem sfecla la fiert, o sa dureze ceva deoarece sfecla fierbe destul de greu cam 20-30 minute,depinde cat de mare e. Dupa ce a fiert o curatam de coaja si o dam pe razatoare, o condimentam cu sare, otet si ulei.

Simplu si gustos:x

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui cu salata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant