Pieptul de pui il taiem fasii si-l condimentam.
Ceapa si ardeiul le taiem fasii,iar vanata si dovlecel felii.Condimentam cu sare si piper. Stropim cu ulei de masline.
Prajim carnea pe gratarul bine incins,pe ambele parti.
Pe acelasi gratar in care am prajit carnea, punem legumele si prajim amestecand din cand in cand pana legumele sunt gata, dar nu foarte moi.
Intre timp pregatim foile de tortilla.
Intr-un vas punem faina si sarea, apoi turnam apa calduta cate putin pana se leaga si obtinem un aluat elastic ce nu se lipeste de maini. Adaugam si uleiul si framantam pana se incorporeaza foarte bine.
Impartim aluatul obtinut in 4 parti egale, pe care le intindem cu sucitorul in foaie rotunda subtire.
Se coc intr-o tigaie teflonata, fara ulei, la foc mare. Se coc foarte repede.
Se pastreaza la cald pana e gata de servire.
Pe fiecare foaie se pun legumele grillate,boabele de porumb fierte si fasiile de carne.