Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb

de Adi in Pui, 25 Iun 2017 | 11047 vizualizari

 

Snitelele sunt preferatele familiei noastre in materie de preparate din carne de pui.
De data aceasta m-am ocupat eu de pregatirea lor si au iesit chiar bune, asa cu crusta crocanta din fulgi de porumb.
 

 

INGREDIENTE

  • 750 g piept de pui dezosat
  • 3 ouă
  • 1 lingurita mustar
  • sare
  • piper
  • 200 g faina
  • 250 g fulgi de porumb
  • ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb:

Se amesteca ouale cu mustarul, sare, piper si o lingura de faina, pana se obtine o compozitie omogena.

Se asaza pe un platou faina, iar pe altul, fulgii de porumb usor striviti.

Portiile din piept de pui feliate si presarate cu sare si piper, se trec mai intai prin faina, apoi prin compozitia de oua si la final, prin fulgii de porumb.

Se prajesc in ulei incins, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta, pana se rumenesc bine si devin crocante la exterior.

Se scot apoi pe prosoape de hartie absorbanta.

Se servesc cu legume proaspete, cu mustar, dupa preferintele fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta din fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel