Snitele de porc in crusta din fulgi de mei

de Valclaudia in Porc, 6 Feb 2016 | 3161 vizualizari

 

Foarte,foarte gustoase, le recomand cu drag!
 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. pulpa de porc
  • 3 albusuri
  • sare si piper dupa gust
  • 10-12 linguri fulgi de mei
  • 100ml ulei de floarea soarelui pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc in crusta din fulgi de mei:

Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele.

Presaram sare si piper dupa gust.

Albusurile se bat putin cu furculita.

Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei.

Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml).

Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie.

Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces.

Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc in crusta din fulgi de mei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Catalina L 1

07.02.2016, 10:19

FOARTE BUNE

mihaelar63 1

07.02.2016, 22:58

Vreau si eu !!!!!

MotanLaOale 1

09.02.2016, 09:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc cu cascaval si pesmet