Pilaf cu cartofi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 26 Dec 2016 | 3494 vizualizari

 

Pilaf ca pe vremea bunicii, cu cartofi si carne de porc facut la cuptor. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pilaf-cu-cartofi-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  •     500 g carne de porc
        1 cana de orez
        4-5 cartofi
        2 cepe
        marar
        sare
        piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu cartofi la cuptor:

Portionam carnea si o punem in tava. Cartofii curatati de coaja ii taiem rondele si ii punem langa carne in tava. Adaugam si ceapa taiata marunt si orezul.


Condimentam cu sare si piper, adaugam apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute. Din cand in cand mai mestecam in orez si mai adaugam apa. Cand este gata, adaugam mararul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pasta de tomate daca vreti.

2

Alte legume sunt binevenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 11:25

stiti cat este de gustos?

Rocsi 1

28.12.2016, 10:54

Pilaf cu cartofi chiar nu am mancat niciodata, dar nu cred ca are ce sa fie rau

Rahela Velicu 1

28.12.2016, 11:12

este foarte gustos, incercati sa faceti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pirjoale a la Chisinau