Imi plac snitelele sub orice forma si cu orice fel de garnitura.
Cotletele le batem bine pe ambele parti.Le saram,piperam,le trecem prin faina si ouale batute bine cu putina sare si piper.Le prajim pe rand in ulei incins.
Separat preparam garnitura: orezul il fierbem in supa de pui pana cand se umfla.Ceapa se taie marunt si ardeiul cubulete. Rosiile se decojesc, indepartam semintele si le taiem cubulete.Intr-o cratita se pune uleiul la incins adaugam legumele si le lasam la calit .Legumele se calesc cca 5 minute la foc mediu, apoi adaugam orezul spalat. Se amesteca bine si se lasa sa fiarba cateva minute, impreuna cu legumele.Se serveste alaturi de snitele si muraturi.Pofta buna.
1
putem adauga la garnitura ce legume dorim,morcov,ciuperci,etc
2
putem aroma orezul cu patrunjel verde sau marar,dupa gustul fiecaruia.
3
orezul cu legume se serveste ca garnitura sau ca fel principal de mancare.