Snitel din ciuperci

de LUK in Mancaruri de legume, 27 Oct 2011 | 10893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600gr ciuperci champignion
  • 1 ou
  • 2 felii de branza topita cu smantana
  • o lingura de cascaval ras
  • 2 linguri de faina
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din ciuperci:

  Curatati ciupercile de coaja si codite.Taiati-le cubulete si fierbeti-le apoi in apa pentru 15min.Scurgeti apoi apa de pe ele,le puneti intr-un bol si cand sunt reci amestecati-le cu branza topita,oul,faina,cascavalul ras si sarea(daca vi se pare prea moale compozitia mai adaugati faina).

Puneti uleiul la incins apoi cu o lingura luati din compozitia de mai sus,aranjati putin sa le dati o forma de snitele si prajiti-le pe ambele parti in ulei.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Cris2711 1

26.11.2011, 22:22

horia 1

26.11.2011, 22:35

interesanta si sanatoasa aceasta reteta.felicitari pentru prezentare!

LUK 1

28.11.2011, 16:51

Multumesc Horia,Cris,mamaie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci