Tocana cu masline si ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de legume, 10 Feb 2011 | 5849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr.ciuperci proaspete
  • 1 kg ceapa
  • 2 cartofi
  • 150 gr.telina
  • 2 ardei capia rosu
  • 1legatura patrunjel verde
  • 200 gr masline
  • 3 buc.foi de dafin
  • sare
  • piper
  • 50ml vin rosi
  • zeama de lamaie 1 lingura
  • 3 graunti de usturoi
  • 5 linguri cu ulei
  • suc de rosii 200 ml
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu masline si ciuperci:

Toate legumele se curata si se spala dupa care se vor taia julienne, numai cartofii se vor taia cuburi. Intr-o cratita potrivita punem uleiul la incins si adaugam pe rand legumele la calit dupa cum urmeaza:ceapa,ardeiul,telina,ciupercile,cartofii maslinele si apoi se asezoneaza adaugandu-se si vinul deasemeni sucul de lamaie si cel de rosii .Cand toate sunt gata se poate pune usturoiul taiat marunt si patrunjelul.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu masline si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la tigaie cu branzeturi