Snitel de porc cu pesmet panko

de Mitinita in Porc, 16 Aug 2018 | 8600 vizualizari

 

Snitel de porc cu pesmet panko este o reteta din bucataria japoneza, de fapt este la fel ca si snitelul nostru, dar se foloseste un pesmet care nu este asa de fin.
Daca nu gasiti pesmet panko, vedeti aici cum il puteti prepara acasa: https://www.bucataras.ro/retete/panko-pesmet-in-stil-japonez-20351.html

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de cotlet de porc
  • 1 ou
  • 1 lingura de faina
  • pesmet japonez panko
  • 1/2 lingurita de ulei
  • sare si piper
  • ulei, pentru prajit
  • Pentru sosul tonkatsu:
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingurita de sos de stridii
  • 1/2 lingurita de sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu pesmet panko:

Feliile de carne se bat cu ciocanul de carne.

Carnea se strange inapoi in forma initiala. Ajuta ca snitelele sa fie zemoase pe interior.

Feliile se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Se pune uleiul in wok sau in tigaie ca sa se infierbanteze.

Oul se bate cu o jumatate de lingurita de ulei.

Se ia o felie de cotlet de porc si se da prin faina.

Apoi se da prin oul batut si dupa prin pesmetul panko.

Se verifica daca s-a infierbantat uleiul. Se pune o firimitura de panko in ulei si, daca incepe sa sfaraie, se poate praji snitelul.

Se pun bucatile de carne in ulei si se prajesc pe ambele parti cate 1 minut.

Se scot si se lasa deoparte 4 minute. In acest timp, nu trebuie sa intepati carnea sau sa verificati daca e gata. Se scot si se lasa deoparte 1 minut.

Se prajesc din nou in uleiul infierbantat, pe ambele parti.

Se scot din wok.

Se taie in felii.

Se serveste cu varza taiata marunt si sos tonkatsu, care se prepara prin amestecarea ingredientelor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu pesmet panko" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

dantes 1

18.08.2018, 08:35

Bun!

Rocsi 1

18.08.2018, 21:33

Nu prea refuzam noi snitelele! Sunt prea bune!

Satisfyyourcravings 1

19.08.2018, 13:36

Arata super crocant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Matrai borzoska - snitel unguresc