Snitel de porc cu parmezan

de Bya Ralu in Porc, 1 Sep 2012 | 6357 vizualizari

 

nu am mai mancat de ceva timp si chiar mi-era pofta!!!

 

INGREDIENTE

  • 4 felii mari de snitel de porc
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de faina
  • sare,piper
  • 1 lingura parmezan ras
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc cu parmezan:

Snitelele de porc se bat cu ciocanul pentru carne si se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la rece20 minute sa patrunda condimentele.Se face un amestec subtire-grosut din 3 oua batute bine,si faina cat cuprinde,1 lingura plina de parmezan ras,asezonam cu sare si piper(daca faceti prea groasa pasta va trebuiesc mai multe oua).Se dau bucatiile de porc in pasta facuta si se pun la prajit in ulei cat sa fie suficient pentru a se prajii.Se scot pe prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasimeSe lasa la foc mic(altfel faceti bucataria praf de ulei):))!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)