Snitel crocant din pulpe de pui

de MotanLaOale in Pui, 26 Sep 2019 | 8444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpe de pui dezosate (10 buc.)
  • 3 oua
  • 100 g faina
  • 150 g pesmet granulat
  • condiment pentru carne de pui
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel crocant din pulpe de pui:

Pulpele de pui se curata, se spala foarte bine si se usuca.

Pulpele de pui se bat cu ciocanul de snitele, se pun pe o farfurie si se presara cu condimente.  

Se pun unele peste altele si se tin in frigider 30 de minute.

Intr-o farfurie se pune faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

Pesmetul granulat se pune in alta farfurie.

Pulpele de pui se dau prin faina, prin ou si prin pesmet granulat.

Se prajesc intr-o tigaie in ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe ambele partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe servetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

Eu le-am mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel crocant din pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant