Pulpe cu legume la cuptor

de liana_geicu in Pui, 2 Dec 2009 | 6495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de cocos de curte
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • rosii din bulion
  • 1 legatura de marar
  • sare, piper, maghiran, oregano
  • 100 ml vin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume la cuptor:

Am fiert pulpele cam o ora cu putina sare.

Intre timp am taiat cartofii felii subtiri, morcovul si rosiile cubulete. Am asezat legumele impreuna cu pulpele in tava si am adaugat o parte din zeama in care au fiert si piperul, maghiranul, oregano (cate putin din fiecare). 

Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul. Cand mancarea este gata adaugam si mararul tocat marunt.

Se serveste cu muraturi si un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

liana_geicu 1

05.12.2009, 13:32

Multumesc, Miha!

Sylvia 1

26.01.2010, 10:09

Super gustoasa trebuie sa fie, si eu gatesc des cu "pui de casa" aici in Franta este "pui fermier " si am norocul sa il gasesc mereu in magazine. E minunnat la gust, felicitari pentru reteta

Rahela Velicu 1

17.06.2021, 14:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pollo Vesuvio