Slanina afumata

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 11695 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • sare
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Slanina proaspata se sareaza bine pe ambele parti, dupa care se lasa 2 zile intr-o incapere racoroasa.

Dupa cele 2 zile, se taie cu cutitul un pic in mijloc, dupa care se leaga cu sarma cate 2 bucati pe care le vom aseza in afumatoare.

Intr-un bol, amestecam ingredientele si cand este slanina afumata fierbinte, o vom condimenta pe ambele parti.

Cand este rece, nu se condimenteaza bine.

O lasam sa se raceasca la temeperatura camerei, dupa care o dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tu da bi da best: Cirnat de casa romanesc :)