Sirop de visine la rece

de cristinutanicolita in Sirop / Compot, 25 Iun 2017 | 2797 vizualizari

 

 Este prima dată când il fac. A iesit delicios si parfumat. 
Inspiratie: Roxana.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  •  3 kg vișine
  • 2,5 kg zahar
  • 3 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: Estimare

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine la rece:

Visinele le băgăm in apa si le lasam 10 -15 min ca sa iasa viermisorii.

Cand sunt curate, le spalam din nou si le scoatem samburii. 

Intr-un vas mai mare (castron sau cratiță), punem visinele, zaharul si aspirina si le lasam la loc racoros până se topeste zaharul (24 h). Mai amestecam din cand in cand, cu grija, sa nu zdrobim visinele. 

Dupa ce s-a topit zaharul, strecuram siropul si il punem in sticle spalate si sterilizate. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2017, 20:55

O bunatate de sirop ai pregatit!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:17

Arata minunat! Dar care viermisori in visine Doamne sfinte ca daca vad unul nici nu le cumpar...sau le arunc de nu se vad! )) Culoarea

mihaelar63 1

01.09.2017, 10:07

Siropul preparat la rece este cel mai sanatos si mai gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura, la rece