Sirop de visine la rece

de cristinutanicolita in Sirop / Compot, 25 Iun 2017 | 2938 vizualizari

 

 Este prima dată când il fac. A iesit delicios si parfumat. 
Inspiratie: Roxana.
 
 
 

 

INGREDIENTE

  •  3 kg vișine
  • 2,5 kg zahar
  • 3 aspirine
Portii: -
Timp de preparare: Estimare

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de visine la rece:

Visinele le băgăm in apa si le lasam 10 -15 min ca sa iasa viermisorii.

Cand sunt curate, le spalam din nou si le scoatem samburii. 

Intr-un vas mai mare (castron sau cratiță), punem visinele, zaharul si aspirina si le lasam la loc racoros până se topeste zaharul (24 h). Mai amestecam din cand in cand, cu grija, sa nu zdrobim visinele. 

Dupa ce s-a topit zaharul, strecuram siropul si il punem in sticle spalate si sterilizate. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de visine la rece" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

27.06.2017, 20:55

O bunatate de sirop ai pregatit!

RuxyRux 1

29.06.2017, 21:17

Arata minunat! Dar care viermisori in visine Doamne sfinte ca daca vad unul nici nu le cumpar...sau le arunc de nu se vad! )) Culoarea

mihaelar63 1

01.09.2017, 10:07

Siropul preparat la rece este cel mai sanatos si mai gustos

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de zmeura, la rece