Ca majoritatea copiilor, si micuta mea adora "fast-food"- ul. Numai ca eu incerc sa ii ofer varianta sanatoasa, home-made.
Asadar:
Oul îl bați bine cu telul împreună cu sarea.
Adaugi apa minerală amestecând continuu, apoi faina în ploaie. Trebuie sa obtii o consistenta ca a unei smantani.
Ungi tigaia cu putin ulei si coci lipiile pe fiecare parte, pana cand se rumenesc putin.
umplutura:
Pieptul de pui il speli cu apă rece, il tai fasii, il condimentezi, apoi il dai la rece pentru 30 de minute. Între timp coci lipiile și pregatesti maioneza.
Legumele le speli și le pregatesti astfel: rosiile le tai cubulețe, salata o rupi fâșii, porumbul îl scurgi de zeamă, morcovul îl dai pe răzătoarea mare, cartofii ii tai și îi prajesti.
Cât timp se prăjesc cartofii, pui carnea într-un wok și o prăjești la foc iute, într-o lingură de ulei.
Montare:
Pe o lipie calda așezi ingredientele in cantitati potrivite, o legi cu o frunză de ceapă verde și o servești cu drag.