Am gasit niste lipii la supermarket si nu am rezistat tentatiei de a le cumpara, gandindu-ma ca o sa fac eu ceva cu ele...iar azi am facut, inpiratia venind chiar de aici de pe site!
Pieptul se pui taiat felii si condimenteaza cu sare si piper sau cu condimente pentru pui si se prajeste intr-o tigaie teflonata sau pe grill 3-4 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca cateva minute, apoi se taie fasii subtiri sau mai groase, dupa preferinta.
Lipiile se pun intr-o tigaie incinsa si se incalzesc, nu mai mult de 20 de secunde pe fiecare parte.
Se aseaza pe fiecare lipie o frunza de salata intreaga sau taiata bucatele, deasupra se pune pieptul de pui, apoi rosiile si ceapa taiate rondele.
Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper, apoi se pun cateva linguri de sos pe fiecare shaorma.
Se ruleaza capetele lipiilor ca si cum am face un plic, ambalandu-le la capat in folie sau intr-un servetel.
Pofta buna!
1
cand prajiti pieptul de pui puteti folosi cativa stropi de ulei de masline, eu asa fac atunci cand il prajesc in tigaie
2
daca va place mai picanta puteti adauga ardei iute tocat, eu asa fac ptr sotul meu care adora ardeiul iute
3
puteti de asemenea adauga castraveti murati taiati felii sau cartofi pai, mie mi s-a parut destul de consistenta si asa