Shaorma

de adry88 in Pui, 29 Oct 2013 | 4363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4 cartofi
  • 1 legatura ceapa verde
  • castravete
  • rosie
  • 1/2 varza rosie
  • 1/2 varza alba
  • sos de usturoi
  • lipii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem si ii prajim in uleiul incalzit,scoatem pe un servetel absorbant,

Pieptul de pui il taiem felii subtire si le condimentam cu condimete pentru pui,acoperim si lasam cca 15 min,dupa care prajim in putin ulei sau intr-o tigaie grill,

Scoatem pe un servetel absorbant,lasam sa se raceasca dupa care taiem fasii,

Varza o taiem fideluta,adaugam sare si o amestecam bine,adaugam ulei si otet dupa gust,amestecam bine,

Incalzim lipa putin o ungem cu sos de usturoi,adaugam salata de varza,ceapa tocata marunt,cartofi prajiti,bucati din piept de pui,felii de rosii,castraveti,

Rulam cat mai strans si la un capat invelim cu folie alimetara dupa care servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shaorma la farfurie