SERBET DE VIOLETE

de Roda in Dulciuri, 21 Mai 2009 | 6615 vizualizari

 

Are un gust inconfundabil!

 

INGREDIENTE

  • 4 cani de apa,
  • 1/4 cana de seminte de struguri  sau ulei de rapita,
  • 1/4 cana de glicerina vegetala,
  • 1/4 cana de granule de lecitina(de la magazinul "Natura"),
  • 2 linguri seminte de in,
  • 2 linguri suc de stevie,
  • 2 linguri coaja rasa de portocala,
  • 1/2 lingurita sare,
  • 2 cani flori de violete;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SERBET DE VIOLETE:

1.Se pun toate ingredientele , cu exceptia florilor de violete, intr-un blender si se face un pireu.

2.Se pune pireul la rece ,in congelator, amestecand din cand in cand , ca sa se alifieze.

3.Se amesteca pireul cu florile de violete, zdrobite putin in blender, si se repartizeaza in 4 boluri.Pana la servire se tine la rece.Apa rece(de izvor, minerala, plata)merge excelent cu acest serbet.

Daca ti-a placut reteta noastra "SERBET DE VIOLETE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]