Oana a vrut briose , dar nu mi-a dat formele de briose asa ca am facut in forme de silicon de guguluf .
Formele de briose sunt la bucataria ei si nu e voie sa ma ating de ele.
Am folosit piure de castane congelat , un pachet de 200 grame pe care l-am lasat la decongelat.
Perele le-am curate de coaja si le-am taiat cubulete destul de mici pe care le-am stropit cu putina zeama de lamaie , ca sa nu se oxideze.
Ouale impreuna cu zaharul,praful de sare si esenta de rom le batem pana cand se fac ca o spuma si se albesc .
In oua am adaugat piureul de castane si am omogenizat bine , vom obtine o compozitie de culoare maronie . Adaugam uleiul , faina si praful de copt.
Amestecam bine si punem compozitia in formele de briose(fiecare forma de briosa trebuie sa ramana goala cam 1 cm)
In fiecare forma am pus cateva bucatele de pere .
Am pus briosele in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 20 minute .
1
folositi orice alt fruct
2
coaceti in forma de briose, mini guguluf sau chec