Scrumbie prajita cu sos de usturoi

de Dya Daniela Andrei in Peste, 26 Mar 2014 | 15917 vizualizari

 

Nu a fost in plan pentru a fi postat, astfel ca am doar o singura poza si nici asta grozava :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati mari de scrumbie
  • sare dupa gust
  • ulei pentru prajit

Pentru sosul de usturoi:

  • o capatana de usturoi
  • o lingurita cu ulei de masline
  • 2 linguri cu smantana
  • cateva fire de marar verde
  • o lingurita cu suc proaspat de lamaie
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie prajita cu sos de usturoi:

Pestele, curatat, spalat bine si trecut, in prealabil, prin faina de grau, se prajeste in putin ulei, la foc potrivit. Intre timp, pregatim sosul de usturoi. Cateii de usturoi se zdrobesc marunt impreuna cu sarea, se paseaza bine cu uleiul de masline si se adauga sucul de lamaie. Amestecam bine si adaugam apoi smantana si mararul tocat marunt. Omogenizam sosul si il pastram la rece pana la servire. Pestele se serveste cald cu sosul de usturoi si optional, cu felii de lamaie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie prajita cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau in crusta de malai