Peste cu garnitura de castraveti caliti

de Lau in Peste, 15 Iul 2011 | 3936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste
  • pesmet
  • ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 castraveti
  • 300 g rosii
  • 20 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura branza
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de castraveti caliti:

spalam pestele, il uscam cu un servet

le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie

curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi

intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului