Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))
Costita se taie fasii potrivite.
Carnatul se taie felii.
Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.
Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.
Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.
Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.
Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.
Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.
Se serveste calda cu salata de sezon.
Pofta Buna!