Scrob de oua a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 8867 vizualizari

 

Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200g costita afumata
  • 100g carnati de casa
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob de oua a la Motan:

Costita se taie fasii potrivite.

Carnatul se taie felii.

Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.

Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.

Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.

Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.

Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi prajiti si ceapa verde