A se constata că eu le-am amestecat pe toate şi am făcut un singur chec, mai adaugând foi de ceapă, de usturoi, rucola etc.A ieşit bun, dar, dacă nu vă e lene, să le faceţi separat.
Dacă aveţi imaginaţie şi îndemânare, creaţi din ce aveţi prin frigider checul personal. La mine, acţiunea s-a numit: Ia să golim frigiderul!
Poftă bună!
1.Taie felii usturoiul, măslinele şi roşiile. Amestecă faina cu praful de copt, adaugă gălbenuşurile, laptele şi uleiul treptat. Piperează. Bate albusurile spumă, cu puţină sare. Încorporează usor în preparat. Adaugă legumele şi brânzeturile, amestecă bine. Pune în tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină la 200°C, termostat 6-7, timp de 45 de minute. Lasă la răcit.
2.Taie felii măslinele şi peştele. Într-un castron amestecă toate ingredientele: peşte, făină, praf de copt, ouă lapte, caşcaval,ulei, măsline . Pune în tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu făină la 200°C, termostat 6-7, timp de 20 de minute. Decorează cu roşii mici şi salată.
1
Roşiile uscate le-am făcut eu anul trecut. Puteti înlocui cu roşii proaspete, dar fără suc. Eu am pus şi o lingura de ketchup.
2
am pus si 2 castraveciori acri ca erau prin zona si un kapia murat. Cum ziceam, ce zace prin bucătărie, cămară, frigider!