Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

de Cristi Roman in Fructe de mare, 16 Feb 2012 | 10218 vizualizari

COMENTARII (35)

Sidy 1

17.02.2012, 08:54

Tare bine mai arata Dar eu am sa gust doar ciupercutele...stiu fetele de ce.
Nu te supara pe mine

deyutzky 1

17.02.2012, 10:40

o minunatie e aici

Cristi Roman 1

17.02.2012, 14:03

Va multumesc fetelor .

lia maria 1

17.02.2012, 15:12

Waw ! cred ca e tareeeee bun

Aurelia 07_07 1

17.02.2012, 19:21

ce bunatateeeeeee

Mitinita 1

17.02.2012, 20:15

mie combinatia de rucolo si turmeric mi se pare foarte interesanta si chiar nu pot sa mi-o inchipui. Scallops, nu le zic scoici ca in capul meu is altceva sunt foarte bine daca sunt gatite asa cum ai zis,cauciocoase nu mai au nici un farmec.

mena29 1

17.02.2012, 21:31

Tare mult imi place cum arata

Cristi Roman 1

18.02.2012, 05:46

Va multumesc mult de tot .

irena 1

02.03.2012, 17:56

sebirizescu 1

06.01.2013, 21:37

super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Midii/Scoici umplute si gratinate