Scoici St.Jacques (scallops) cu ciuperci in sos redus de peste

de Cristi Roman in Fructe de mare, 16 Feb 2012 | 10216 vizualizari

COMENTARII (35)

diaconta 1

16.02.2012, 15:29

mai mai Cristi,cand imi gatesti si mie ceva bun?

Bunica 1

16.02.2012, 15:40

Cand sa-ti gatesca? Cand te vei duce la el

diaconta 1

16.02.2012, 15:46

Buni,ma duc daca-mi gateste eu tot caut motive sa-mi fac drum

Miha 1

16.02.2012, 15:48

Ai di grija Dia ca-s drumurile inzapezite... )

gaby_gabytza 1

16.02.2012, 16:18

minunata reteta

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:22

Multumesc, Gabi .

Lau 1

16.02.2012, 16:43

fain arata si sigur este delicios

diaconta 1

16.02.2012, 16:46

Miha,sa reusesc s-ajung,c-apoi daca ma inzapezesc nu-i mare bai

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:50

Multumesc, Sufletisto .

alldaycooking 1

16.02.2012, 16:52

absolut perfect!

Cristi Roman 1

16.02.2012, 16:53

Absolut perfect iti multumesc atunci .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:08

Preparatul tau arata senzational Cristi! Imi place felul in care gatesti...ai inspiratie din belsug, esti un bucatar jos palaria! Felicitari!

Cristi Roman 1

16.02.2012, 17:11

....ma lasi fara cuvinte, Ruxy...iti multumesc mult de tot .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:21

Din tot sufletul...esti printre bucatarii pe favoriti!

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:24

Si am sa iti mai spun ca desi scoici nu am gustat niciodata... mi e par cam alunecoase...sa zic asa...bunatatea asta ma imbie tare de tot...am spus ca nu voi gusta vreodata creveti si am facut-o...chiar imi plac...cu scoicile inca am rezerve poate candva le voi depasi...Iti doresc muuult succes in tot ceea ce ti-ai propus sa realizezi!

Mutulica 1

16.02.2012, 17:34

Eu am mancat de multe ori , o data , erau cam prost facute , dar la un restaurant de fite din Constanta , eu , pentru ca facusem invitatia pe banii mei unor prieteni , am tacut , ceea ce rareori se intampla pe banii mei , am mancat tot si mi- a fost rau .

Cristi Roman 1

16.02.2012, 17:39

ruxy - au un gust bland de tot, nu are ce sa nu-ti placa la gust, nu sunt acre, nu sunt amare, nu sunt sarate, nu au gust de apa marina, etc. sunt comune chiar spre fade, trebuie doar sa stii cum sa le gatesti, sa nu le faci prea mult ca se cauciucheaza (exista cuvantul asta?).
costel - .

RuxyRux 1

16.02.2012, 17:43

Pai da...depinde si cum si de cine sunt gatite...daca vreodata ma voi incumeta..Cristi...am sa probez reteta ta!

diaconta 1

16.02.2012, 17:45

" nu are ce sa nu-ti placa la gust, nu sunt acre, nu sunt amare, nu sunt sarate, nu au gust de apa marina, etc. sunt comune chiar spre fade"
deci n-au nici un gust m-ai convins si pe mine

MotanLaOale 1

16.02.2012, 18:47

sunt bune si prepatate de tine sunt excelente

iry-gabriela 1

16.02.2012, 19:18

trebuie sa fie bun

Sim0na 1

16.02.2012, 21:03

Ai avut ceva de munca, dar tare bine arata! Imi place peste, fructele de mare si ciupercile, deci... sper sa am si timpul necesar sa ma apuc de al prepara! Pupici

mirela0911 1

16.02.2012, 21:07

Foarte bine arata!

Cristi Roman 1

17.02.2012, 03:57

Tare bine imi fac cuvintele voastre, va multumesc mult. Data viitoare vin insa cu o reteta mai "normala", promit .

Denissa 1

17.02.2012, 08:38

daca al meu sot vede reteta nu mai scap pana nu o fac. El si baietii mei sunt mari fani fructe de mare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu scoici