Scoici, calamar, file pangasius cu legume pe placa electrica

de delia64 in Fructe de mare, 26 Oct 2014 | 5649 vizualizari

COMENTARII (31)

Bya Ralu 1

26.10.2014, 17:54

bun bun

Bunica 1

26.10.2014, 17:55

Bn,bun!

mirela0911 1

26.10.2014, 18:03

MotanLaOale 1

26.10.2014, 18:03

delia64 1

26.10.2014, 18:12

Bya Ralu

delia64 1

26.10.2014, 18:14

Bunica

delia64 1

26.10.2014, 18:14

Mirela

delia64 1

26.10.2014, 18:15

Vladimir

Adele 1

26.10.2014, 18:21

babi5 1

26.10.2014, 18:23

Constelatialeu 1

26.10.2014, 18:32

Din astea nu vreau..

reisnaor_2006 1

26.10.2014, 18:42

foarte bune

Micutza Luana 1

26.10.2014, 18:53

delia64 1

26.10.2014, 18:54

Adele

delia64 1

26.10.2014, 18:56

Babi

delia64 1

26.10.2014, 19:00

Cleme draga coastele nuse asortau aici !!!

delia64 1

26.10.2014, 19:01

reisnaor

delia64 1

26.10.2014, 19:02

Micutza Luana

botcrina 1

26.10.2014, 19:19

Arata bine, dar nici eu nu ma am pre bine cu fructele de mare! In schimb pestele si legumele sunt foarte, foarte bune!

delia64 1

26.10.2014, 19:51

Asa si eu Crina draga , nici macar sa gust nu am vrut !!!

Merisor 1

26.10.2014, 20:02

Eu din astea n-am papat

delia64 1

26.10.2014, 20:30

Meri draga rele nu pot fi , copii in Spania au mancat si le considera delicatese !!!

deyutzky 1

26.10.2014, 23:49

super!!!

dantes 1

27.10.2014, 07:24

Foarte bune!

delia64 1

27.10.2014, 09:48

deyutzky

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius in hartie pergament