Savarine

de Dea_Dea in Dulciuri, 28 Sep 2014 | 4848 vizualizari

 

Ne plac!

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 4oua
  • Un praf de sare
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri pesmet
  • 1-2 linguri faina
  • 5 gr praf de copt

SIROP :

  • 300-400 ml apa
  • 3-4 linguri zahar
  • Esenta de rom

CREMA

  • 300-400 ml frisca lichida
  • Un borcan de dulceata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Savarine:

Albusurile se bat spuma praful de sare. Adaugam zaharul si mixam , adaugam galbenusurile pe rand , apoi adaugam pesmetul si la final faina amestecata cu praful de copt. Se pune compozitia in forme si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit 30 min.

Se lasa sa se raceasca , se insiropeaza.

Frisca se bate spuma.

Se taie un capac , se pune dulceata , frisca , capacelul si iarasi dulceata sau tort gelee.

TIPS-URI

1

Se poate folosi orice dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Savarine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine