Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Poate va era pofta de o savarina!
Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare, zahar, esenta de rom apoi adaugam galbenusurile pe rand, pesmetul, faina si amestecam incet cu lingura; ungem cu ulei formele de savarina mici, punem 2-3 linguri din compozitie si le lasam la cuptor 20 minute fara sa deschidem usa; le lasam sa se raceasca in forme iar in acest timp pregatim siropul, amestecand toate ingredientele intr-un vas pe foc.
Dupa ce s-au racit,le scoatem din forme,le taiem un capacel,le insiropam bine,le umplem cu frisca din belsug,punem capacelul iar deasupra turnam jeleul pregatit dupa instructiunile de pe plic.
Se servesc imediat.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola