Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)

de nadina73 in Dulciuri, 14 Ian 2011 | 12919 vizualizari

 

Un foetaj cu branza si stafide grozav de bun si rapid de preparat,reteta este preluata de pe Gourmandine ,ce-i drept cu modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj congelat
  • 200 g branza de vaci
  • 2 galbenusuri de ou
  • 150g zahar
  • 2 vanilii
  • 100 g stafide
  • coaja rasa de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide):

Se decongeleaza aluatul de foietaj. Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul , galbenusurile, coaja rasa de lamaie si vaniliile. Se intinde compozitia de branza pe foaia de foietaj, se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat. Se incolaceste aluatul, se unge cu putin ulei sau miere si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade. Super bun si rapid

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarpe incolacit (foietaj cu branza si stafide)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

La Ancuta 1

15.01.2011, 00:04

Nadina ce ai facut aici?

mena29 1

15.01.2011, 14:16

Mmm,ce buuun!

scortisoara 1

17.02.2013, 11:10

mmm! arata minunat! sigur o voi incerca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si caise