Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 24 Mar 2013 | 7148 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr soaia granulata
  • 3 cepe potrivite
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 200 gr orez
  • 3 linguri de pastaq de rosii
  • 1/2 lingurita cimbru
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de malai
  • 4 linguri ulei
  • varza murata
  • 1 borcan de ciupercute (420 gr)
  • marar
  • 1 foaie dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta:

Se pregatesc frunzele de varza.

Intre timp se ia soia, se pune cratita cu apa la fiert cu putina sare. Cand aceasta fierbe se pune si soia si se tine pana ce aceasta se inmoaie. Dupa aceea se curata legumele, orezul se pune la inmuiat. Se caleste ceapa pana ce devine sticloasa, apoi sde adauga morcovul si telina date pe razatoare, se adauga ciupercile, soia si orezul, se lasa pe foc pana ce bobul de orez se umfla putin. Se adauga pasta de rosii, mararul, malaiul, piperul si se omogenizeaza.

Se pregatesc sarmalele. Se pun intr-o oala foaia de dafin si frunze de varza tocate, apoi se pun sarmalele, se acopera cu apa si se lasa la fiert pana ce varza si compozitia sunt fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute de post cu soia "Inedit" si mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

24.03.2013, 21:32

Chiar toata lumea a facut sarmalute in acest week-end??Foarte bune sunt

Bucataras Monica 1

29.03.2013, 20:08

Multumescd!!:*

babi5 1

11.04.2013, 10:51

Imi ploua in gura de pofta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de bob