Sarmalute cu afumatura

de madab in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2015 | 3016 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne tocata porc si vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • orez
  • sare
  • piper
  • Bulion
  • afumatura
  • varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu afumatura:

Varza se pune in apa fierbinte cu o seara inainte de a face sarmalutele si se schimba de cateva ori. Se taie fiecare funza bucati mai mici pentru invartit sarmalele.

Spalam , curatam si tocam legumele.Se calesc putin impreuna cu bulionul.

Intr-un bol se pune carnea , oul ,faina , orezul , sarea ,piperul si legumele calite. Se amesteca bine .

Aluatul obtinut se pune pe frunzele de varza si se intinvarte.

Intr-o oala se pun cateva frunze de varza ca sa nu se prinda de oala sarmalele , apoi sarmalutele si afumatura (amestecate).

Se pune apa peste sarmalute si se dau la foc mic pe aragaz.

Cu 20 minute inainte de a le pune pe masa , se pun la cuptor.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in foi de stevie