Sarmalute cu afumatura

de madab in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2015 | 2859 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g carne tocata porc si vita
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • orez
  • sare
  • piper
  • Bulion
  • afumatura
  • varza murata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu afumatura:

Varza se pune in apa fierbinte cu o seara inainte de a face sarmalutele si se schimba de cateva ori. Se taie fiecare funza bucati mai mici pentru invartit sarmalele.

Spalam , curatam si tocam legumele.Se calesc putin impreuna cu bulionul.

Intr-un bol se pune carnea , oul ,faina , orezul , sarea ,piperul si legumele calite. Se amesteca bine .

Aluatul obtinut se pune pe frunzele de varza si se intinvarte.

Intr-o oala se pun cateva frunze de varza ca sa nu se prinda de oala sarmalele , apoi sarmalutele si afumatura (amestecate).

Se pune apa peste sarmalute si se dau la foc mic pe aragaz.

Cu 20 minute inainte de a le pune pe masa , se pun la cuptor.

Pofta buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne de curcan