Sarmalute combinate

de alilianaa in Porc, 7 Mar 2013 | 5867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g porc
  • un piept de gasca
  • o ceasca orez
  • 4 cepe
  • 500 g suc de rosii
  • piper,sare ,cimbru, boia de ardei dulce-dupa gust
  • foi de la o varza
  • 10 foi de vita de vie
  • marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute combinate:

Compozitia a fost pentru 32 de sarmale. 

Varza am curat-o de foi, le-am spalat, le-am pus intr-o strecuratoare. Restul de varza am tocat-o pentru umplutura. Foile de vita le-am pus la decongelat. 

Carnea: taiata, spalata, am trecut-o prin blender. Am tocat ceapa marunt. Am facut o compozitie din carne, ceapa, orez, condimente, marar verde. 

Cu aceasta am impaturit sarmale potrivite.

Pe fundul cratitei am asezat varza tocata (sa evitam lipirea de fundul acesteia al preparatului) si am asezat in straturi sarmalutele. Am pus peste ele suc de rosii si marar verde tocat. 

Le-am acoperit cu un alt strat de varza murata tocata. 

Le-am pus la fiert intr-o compozitie formata din o parte vin alb si trei parti apa. 

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute combinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]